IMG_2780Afscheid nemen

Afscheid nemen is misschien wel het meest moeilijke dat een mens moet doen. De pijn die een mens dan voelt heeft alles met liefde te maken. Rouw is de keerzijde van liefde.

Opbaring

Van de dag van overlijden tot en met de dag van de uitvaart nemen de naasten afscheid van de overledene. Een opbaring kan thuis plaatsvinden. Voor veel mensen is dat heel prettig omdat ze binnen kunnen lopen wanneer ze willen en in hun eigen vertrouwde omgeving zijn.

IMG_2784-768x512

Afscheidshuis Moira, een veilige plek

Toch zijn er ook veel mensen die liever elders afscheid willen nemen van hun dierbare tot de dag van de uitvaart. Maar dan uiteraard wel in een pand waar zij op eigen gelegenheid dag en nacht terecht kunnen en de sfeer huiselijk en warm is. Een plek waar je je zoveel mogelijk op je gemak en veilig voelt en waar je mensen kunt uitnodigen. Afscheidshuis Moira voldoet aan die belangrijke eisen. Het is er licht, warm en modern en vooral gastvrij. De naasten en hun gasten zijn er het hele etmaal welkom en door de ligging midden in Wehl is het een veilige locatie.
Wanneer u eens een kijkje wilt nemen dan kan dat. U kunt een afspraak maken via info@afscheidshuismoira.nl,dan leiden wij u graag persoonlijk rond. U bent van harte welkom.
IMG_2792-1024x683